Sök
 
 

Visa resultat som:
 


Rechercher Avancerad sökning


Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad]

Gå ner

Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad] Empty Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad]

Inlägg  Golkosh i sön jul 12, 2009 8:27 pm

Din WoW karaktär. Golkosh
Namn:Björn (ja vet, borde vara tanking druid :O )
Klass: Shaman
Specc: Elemental. Tänkte ta enhancement först (Golkosh är orcish för "By my axe" Razz), men efter att ha testat elemental tyckte jag att det var roligare. Fortsatte iofs samla enh gear tills wotlk kom ut, men nu e de fullt ut elemental och off resto. Har bara 4-5 enh delar :S
Professions: Alchemy (pot master, alla tar elixir master så det e enkelt att hitta andra som kan procca på flasks åt mig när det behövs) och herbalism.
Alts: har en paladin som ja spelar ganska mycket med (Bubblebobble), men nu när sommaren komer blir det inte alls lika mkt raidande. Dessutom e ja trött på att tanka nu, och ja kommer aldrig bli pve retri pala! Har även en präst ja inte spelar med längre, och en nydingad combat rogue som e naxx25 redo, men spelar nog inte mer med den heller. 3.2 kommer göra det så mycket enklare att skaffa gear. Väntar nog tills dess innan jag spelar med andra gubbar än min shammy och paladin.
Amory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ahn%27Qiraj&n=Golkosh
Vill ni se mitt resto gear e det bara att be mig logga ut med det equipat så fixar ja detta och svarar så ni vet att det finns där att se.

Lite information om dig själv. 21 år, söker för tillfället jobb, men det ser ut som distans kurser blir vad ja sysslar med ett tag framöver, och om ekonomin fortsätter som den gör antagigen någon 5-års linje efter detta.
Namn: Björn
Ålder: 21 år
Vart bor du? Mitt i ingenstans, känt som Tostared. Skog skog skog, och 5-6 mil från GBG med andra ord Smile

Vilken sorts uppkoppling har du och vilken hastighet (upp och ner)? Vet inte siffran helt säkert, men tror det e 8mbit båda hållen.
Hur stabil är uppkopplingen? Uppkopplingen är stadig, ibland får den för sig att ja ska lagga en massa, men det e inte ofta och inte länge.
Brukar du lagga i 25man instancer? Har fått grova lag-spikes i vissa fighter, men från va jag fattar e det Blizzards fel mer än min internet uppkoppling (exempelvis Yogg-Saron och thorim pulls kan ge extrema lagg, men har aldrig blivit DCad. Har väl lite tur antar jag).

Varför du vill gå med i Phoenix Rise? Svensk guild, raidar 25manna ulduar och ser ut som en trevlig och mogen guild.
Varför tror du att vi vill ha just dig? Hyffsat ny guild om ja förstått rätt. Och elemental shamaner ÄR bra dps om man spelar ordetligt, vilket jag gör Cool
Vad kan du tillföra till våra raider och till vår guild? Erfarenhet och dps, antar jag Smile
Kan du ta kritik? Hur hanterar du kritik? Mjo, kan ta kritik kan jag. E den konstruktiv funderar ja på den och lysstnar på den. Kan hända att ja blir tyst i vent av att få kritik, men kritiken går in, och ja e fortfarande kvar silent
Känner du någon i guilden och isåfall vem/vilka? Kerda vart min bror det, men annars känner ja ingen. Har sett några namn innan när ja skrev /who för att hitta vem ja skulle viska för att få adressen hit.

Tidigare raid erfarenheter? På 60-talet spelade jag inte wow, men ja har gjort några gammla raider för skoj skull nu i wotlk. Kvittar vilka antar ja, eftersom alla zergas. Iofs kan det vara värt att nämna att ja har soloat ZG med min paladin, och då krävs definitivs taktiker. I BC gjorde ja inte mer än allt utom Kael i TK, 2 bossar i SSC och allt utom Archimonde i MH, och allt som är på lägre nivå givetvis. I wotlk har jag gjort allt utom Algalon, några 10manna hard modes och inga 25manna hard modes. Saknar även 10manna sarth 3d, men det e inte precis ngt att skryta med nu när man kan zerga även det.

Vilka tidigare guilder har du varit med i? Healing Spree, och så spelade ja lite med min präst i Klubben (annan svenks guild).
Varför lämnade du dem? Har faktiskt inte lämnat ngn av dem än, paladinen kommer ja stanna i healing spree med, men eftersom raidandet kommer bara sjunka så tänker ja vara mindre aktiv så att ja hinner ha kul istället för att bara boosta folk som tror de kan spela och vill lära sig ulduar.
Har du sökt till någon annan guild och isåfall vilken? icke. Enda "conflict of interest" i mitt fall e Healing Spree, men som sagt kommer raidandet minska mer och mer i HS.
Vad har du för mål i WoW? Samma som alla har, att ha kul. Mitt sätt att ha kul e att spela med andra, och göra framgångar med dessa trevliga folk, och även när det finns tillfälle gå tillbaka och farma roliga raider.
Tror du att vi kan hjälpa dig att nå dem mål/målen? Absolut. I en guild som detta tror ja "R-tards" kommer hittas och kickas snabt, vilket i 95% av fallen lämnar en stadig grupp med trevliga folk som kan sin grej.

Tycker du om att stå i blizzards eller fire? Oja, tycker jätte mycket om att skrämma healers, men oftast skulle detta resultera i min eller hela raidens död, vilket gör att ja inte kan göra detta ofta Sad
Hehe, men nee, ja kan mina taktiker och ja vet hur man gör det enklare för healers och gör detta.

Hmm.. Kanske lite mkt info, men bättre med för mycket än för lite Rolling Eyes

Golkosh

Posts : 6
Join date : 09-07-12

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad] Empty Sv: Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad]

Inlägg  Golkosh i sön jul 12, 2009 8:49 pm

Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad] Namnlsb

Golkosh

Posts : 6
Join date : 09-07-12

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad] Empty Sv: Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad]

Inlägg  Gratrók i sön jul 12, 2009 8:54 pm

Jag tyckte det var en fin apply, verkar vara en härlig kille som kan sin klass.

Och två tummar upp för att han heter Björn och är ORC male!

Får se om Gecko vill klämma in en shaman till

Gratrók

Posts : 29
Join date : 09-06-15

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad] Empty Sv: Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad]

Inlägg  Kerda i sön jul 12, 2009 9:57 pm

Tja brorsan Very Happy

Gillade din apply!
Kan ju säga att det är dumt att dissa en spelare som detta, men inte jag som avgör Sad

Hoppas du kommer in!

Och jo Gratrók, han är en skön snubbe, är som sagt min bror Smile
Kerda
Kerda

Posts : 69
Join date : 09-07-05
Age : 37
Location : göteborg

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad] Empty wow...

Inlägg  Didor i mån jul 13, 2009 3:12 am

Mycket fin apply må jag säga, du får med allt och lite till. Trevligt trevligt. Verkar vara en kille som kan sin klass precis som gratrok säger, hoppas gecko kan klämma in en shaman till.

Lycka till =)

Didor
Didor
Didor

Posts : 104
Join date : 09-06-15
Age : 30
Location : Sollebrunn

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad] Empty Intressant

Inlägg  Geckoman i mån jul 13, 2009 3:12 am

Ja Björn, vet inte var jag skall börja! En bra utförlig apply och dem kan aldrig bli för långa...bara dryga i värsta fall.
Jag är lite osäker på din intention om varför du vill joina PR med din shammie. Ofc fattar jag att du vill lira och gärna i en bra guild, men snackar vi bara om en sommarflört lr något som kommer att bestå? Med största sannolikhet kommer du att återgå till din Pala när patchen kommer och då blir shammien andrahandsvalet...därför frågar jag. Tycker det är bra om vi kan komma överens om på vilka premisser du kommer att lira på..så är allt glasklart.

När det gäller din shammie så vore det väldigt osmart av mig att neka dig inträdde med tanke på din erfarenhet i U25(med din pala) och du bra välskött gear, så den biten är redan klar. Sen att jag har 3 elementals shammies redan betyder bara att det blir lite mer konkurans bland den speccen och vanligtsvis så leder det till overall raid improvement.
Kan även bli så att du eventuellt får en förfrågan om att gå resto vid nått tillfälle..så håll den gearen i lika bra skick som din ele gear.

Så det jag vill ha svar på framgår tydligt..hoppas jag. När vi löst den biten så se jag inga hinder för att ge dig en trial.

P.s Vad säger Thomas om att han åker ner en spot på dpsen om du joinar? ;P

_________________
Exercitus sine Geckoman, corpus est sine spiritu

Best Regards
Geckoman-CL Legion of Shamáns-Phoenix Rise
Geckoman
Geckoman

Posts : 108
Join date : 09-06-16
Age : 46
Location : Malmö Stad

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad] Empty Sv: Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad]

Inlägg  Golkosh i mån jul 13, 2009 5:10 am

Mjo, det e det som e problemet igentligen. Jag vill spela mer med min shammy och mindre med min pala, men ja vill absolut inte sluta med min pala i healing spree. Paladinen kommer ju gå före till vissa saker, exempelvis om vi mot förmodan skulle köra uld25 hard modes (icke troligt, för många slackar när de spelar och för många bra spelare är borta mycket i sommar) nästa patch och yogg-saron25 skulle även behöva min hjälp, och få den (kanske även Vezax, vet inte vem som skulle koordinera healing om inte jag e där). Vi brukar dock ha mer än nog med tankar när det e dags för farm delen av ulduar, vilket för healing spree egentligen inkluderar Vez och Yogg, men vilket setup som helst klarar inte dem två (dessutom har vi aldrig hunnit längre än alla keepers innan det e dags att lägga ner för dagen).
Så jo, rätt har du i att det e lite sommarflört artat från min sida, och jag kan tyvärr inte säga på rak arm att ja kommer kunna spendera lika mycket tid till att hjälpa till i PR som i HS när 3.2 kommer. Vad jag vill är att kunna fortsätta i PR även då när 3.2 kommer, fast det skulle antagligen betyda att onsdagar och torsdagar blir HS raidande, kanske tillockmed mer Rolling Eyes
Med det sagt så vill jag även lägga till att jag fattar om gear skulle gå förbi mig även om jag var först i ep/gp. Vi gearade upp säkert 10-15 personer i naxx25 innan ulduar kom ut, som senare bara försvann. Iofs hade det geared dem tog blivit abyss-crystals så det var ju knappast viktigt, men irriterande none the less. Och dessutom fick en annan trial gubbe i HS Last Laugh när jag var ny.. Visserligen länge sedan nu, men ja fick fan inte yxfanskapet förrän 2 veckor innnan ulduar pale Eeh, lite offtopic det kanske, men vad jag menar är i stort sett: Ja e ingen loot-whore(men om det e allt man behöver göra för att få en gear del så kommer ja plocka up tvålen Shocked ), jag kan och kommer passa till folk som behöver det mer och jag fattar om det valet görs av RL/ML/GL utan att jag hinner säga något om det.

Hmm... Thomas skulle säga "tack för 5% crit och totem, titta nu när ja äger sönder dig med STARFIRE-SPAM!" Razz Det är efter det jag hånar honom genom att toppa hans dps BC-style; Lightning bolt spam! ^^

P.s: Loggade ut med resto gear equipat sisst ja var online, om ni vill se det. Inte alls lika bra, men det skulle nog duga till många fighter, förutsatt att jag inte väntades hela kungligt (fick faktiskt hela i uld10 alt-run, men 2 paladiner och en resto shammy på Hodir utan frost resistance tank blir lite jobbigt när han kör sina frozen blows...). (Ful ring, och elak hjälm... Har inga dugliga till resto, så använder elemental delar där, och vissa andra delar är samma, men dem funkar ju perfa till båda Razz Annars fixas snart gem och enchant till boots, kommer även skaffa andra glyphs eller iaf byta healing wave glyphen till lesser).

Golkosh

Posts : 6
Join date : 09-07-12

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad] Empty Sv: Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad]

Inlägg  Guest i mån jul 13, 2009 8:31 am

Hmm, tufft, tufft.

Innan jag blandar mig allt för mycket vill jag säga att det är Gecko som har sista ordet, MEN...

Om det blir så att du kommer köra din pala i HS onsdagar och torsdagar och det är där ditt fokus ligger så finns det ju egentligen ingen anledning för dig att söka in här. Vi är fortfarande ett ungt guild, men målsättningen är ju ett fungerande raidande i U25. Som det ser ut nu så kommer det nog komma upp en diskussion inom gillet hur roostern ska se ut. Jag tillhör dom som inte vill ha för mycket dökött hängande och det jag vill bygga är ett guild som kör semihard-core. Det betyder att vi har så pass mkt folk som kan raida med skill och tacts så att vi verkligen raidar och progressar. Inte slackar och brb:ar.

Så om du står kvar i valet att du vill köra din pala som main och raida med HS så finns det ju ingen anledning för din shammy att vara med här. För även om du kan din klass och har koll på spelet så skulle du ju ändå inte kunna vara med och raida...

Lycka till vad du än bestämmer dig för...

Texone
GM/Phoenix Rise

Guest
Gäst


Till överst på sidan Gå ner

Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad] Empty Sv: Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad]

Inlägg  Golkosh i mån jul 13, 2009 9:06 am

Mjo, men det är ju först efter 3.2 det kommer märkas av att jag bryter lite mot reglerna, men som du sa så märks det ju av, vilket kan leda till att jag blir död vikt... Hoppas givetvis inte detta, men vad ska man göra åt det? Jag vill ju inte lämna healing spree, och orkar inte sitta i en kass guild med shamanen, så vi får väl helt enkelt se (om jag ens nu blir accepterad som trial dvs) om jag lyckas spela med shamanen efter 3.2 eller om jag är dömd att vara prot pala eller ännu värre, i en skit kass guild med shamanen Neutral . Men, tills dess kommer jag knappast vara död vikt iaf, och om det händer har ni ju grund nog att kicka mig utan att höja någons ögonbryn eftersom det här med onsdag och torsdag inte följs (om detta nu blir fallet). Sen så är ju frågan om ni hellre tar med någon annan från första början och slipper ersätta mig senare eller om ni är ok med att göra på det viset. Men men... ert val är det ju. Vill inte vara en ovälkommen gäst i varken raid eller guild.

Golkosh

Posts : 6
Join date : 09-07-12

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad] Empty Sv: Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad]

Inlägg  Geckoman i mån jul 13, 2009 9:18 am

Om du får en inv så behöver du inte oroa dig över att du skulle va ovälkommen. Här behandlas alla med samma respekt, oavsett rank.
Låt mig fundera lite så återkommer jag.

_________________
Exercitus sine Geckoman, corpus est sine spiritu

Best Regards
Geckoman-CL Legion of Shamáns-Phoenix Rise
Geckoman
Geckoman

Posts : 108
Join date : 09-06-16
Age : 46
Location : Malmö Stad

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad] Empty Sv: Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad]

Inlägg  Guest i mån jul 13, 2009 10:23 am

Som sagt Gecko beslutar.

Och alla som får trial är välkommna...

Texone

Guest
Gäst


Till överst på sidan Gå ner

Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad] Empty Sv: Golkosh - Ele sham. (resto off) [Apply noterad]

Inlägg  Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet